downloaden

Virtual DJ Software

Virtual DJ Software GO

IrfanView 4.23

IrfanView 4.23 GO

Frostwire 4.18

Frostwire 4.18 GO

GOM Media Player

GOM Media Player GO

Nieuws: 18

Feedbacks: 175,221

Downloads: 241

Games: 18

Bezoekers online: 7

Daemon Tools

Daemon Tools

DAEMON Tools is een programma waarmee een of meerdere virtuele cd/dvd-spelers geemuleert kunnen worden. De virtuele stations kunnen vervolgens worden gevuld met zogenoemde images: bestanden die een exacte kopie bevatten van een cd of dvd, opgeslagen op een harde schijf, die gemaakt kunnen worden met een willekeurig brandprogramma.

Toepassingen
Daemon Tools wordt veel gebruikt om back-ups van cd's of dvd’s af te spelen. In plaats van het verwisselen van schijfjes, waardoor beschadigd kunnen raken, wordt er een image geladen van de harde schijf. Tevens wordt het door gebruikers van bijvoorbeeld laptops gebruikt om af te zijn van grote hoeveelheden cd's en dvd's die normaal nodig zijn door gewoon de harde schijf te gebruiken. Een derde, steeds vaker voorkomende toepassing is het spelen van illegaal gekopieerde spellen. Omdat Daemon Tools moet werken met back-ups, werkt het ook met kopieën van niet legaal aangeschafte spellen.
Daemon Tools ondersteunt op dit moment onder andere de volgende bestandformaten:

* cue/bin
* iso
* ccd (CloneCD)
* bwt (Blindwrite)
* mds (Media Descriptor File)
* cdi (Discjuggler)
* nrg (Nero)
* pdi (Instant CD/DVD)
* b5t (BlindWrite 5)
* isz (Compressed ISO images)

Ontwikkeling
Daemon Tools is doorontwikkeld uit Generic Safedisc emulator en wordt tegenwoordig ontwikkeld door "Daemons Home". Het huidige versienummer is 4, maar de ontwikkeling staat niet stil. Om gebruikers in staat te stellen hun back-ups te blijven gebruiken wordt het programma constant doorontwikkeld, en blijven de makers kopieerbeveiligingen omzeilen. Zo controleren sommige spellen of de Daemon Tools driver geladen is, waarop Daemon tools reageerde met het willekeurig kiezen van een drivernaam.
Een andere manier om te controleren of Daemon Tools draait is het controleren op SCSI- en IDE-apparaten in één pc. Daarvan zijn een aantal gebruikers van legale software die een SCSI-apparaat in hun pc hebben de dupe. De oplossing ligt voor de hand: SCSI omzetten in IDE (Parallel ATA of Serial ATA). Dat is dan ook waarschijnlijk de volgende stap in het ontwikkelingsproces.

Profiel: Daemon Tools

Stemmen
  License

Freeware

Gemiddelde
 
 
 
 
 

(28 stemmen)

  Vereisten

Geen

Downloads

3,866

  Platforms

Windows 2000/XP/2003/Vista

Ontwerper Daemon Tools    Grootte

1530 KB

Datum

21-11-2007 17:19:27

 
Feedbacks bekijken Downloaden

Geef feedback op Daemon Tools

Naam:
Datum:

21-09-2019 18:15:10

Bericht:


    Het is mogelijk om online op verschillende eurocazino gokkasten en fruitautomaten te spelen. Het online casino en gokkast spellen spelen is vooral leuk om te doen.

    Dit kan bijvoorbeeld een gokkasten serie zijn, nedbet gokkasten, slotstar gokkasten serie of allemaal andere gokkasten spellen.

    Wij hebben een leuke selectie gemaakt van alle verschillende soorten eurocazino gokkasten en deze kunt u ten alle tijden spelen op de websites.